Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Безпека дорожнього руху

Навчання дітей правилам безпеки дорожнього руху, залишається одним із найважливіших завдань дошкільної освіти. Тому необхідна повсякденна робота з дітьми щодо формування уявлень про важливість дотримання правил дорожнього руху. Щоб уберегти дитину від нещасних випадків у різних ситуаціях, необхідно навчити її безпечній поведінці.
У рамках тижня безпеки дорожнього руху у дошкільному підрозділі Боянського ліцею «Лідер» імені Іона Некулче, вихователі всіх вікових груп провели бесіди та ігрові ситуації, спрямовані на формування  початкових навичок поведінки на вулиці та у транспорті.
Протягом тижня проводилися ігри та вправи: “Вгадай транспорт”, “Що говорить світлофор”, “Стоп”, “Вантажівки”, «Перейди зебру» спрямовані на вивчення правил дорожнього руху. Рухливі ігри: «Світлофор», «Автомобілі», «Горобчики та автомобіль», «Увага, стій!» ін.;

Діти спостерігали за транспортом, проїжджою частиною, пішоходами, брали участь у сюжетно-рольових іграх: “Автобус”, “На дорозі”, “Ми пішоходи”.

Таким чином, тиждень безпеки дорожнього руху у нашому закладі пройшов цілеспрямовано, планово та сподіваємося ефективно.