Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Тиждень інформатики

  У період з 5 по 9 лютого 2024 року в нашому ліцеї проходив тиждень інформатики, який став успішною ініціативою, яка сприяє розвитку цифрової грамотності та зацікавленості учнів у світі технологій.
На початку тижня у нашому закладі та у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. До святкування активно долучилися вчителі та учні. Протягом тижня учні мали змогу на перерві та після уроків переглядати повчальні відео про платіжне шахрайство, фільм «Історія розвитку комп’ютерів», мультик «Корисні підказки Увага! Інтернет!», «Найжахливіший тиждень Петрика в інтернеті!», також наші талановиті, старанні учні створювали власні шедеври за допомогою графічного редактора Paint (2-4 кл.), Krita (6 кл). Учні старших класів взяли участь у чат-боті «Гіперпес», із задоволенням створювали, досліджували власні ігри в середовище Scretch, також виконували цікаві інтегровані завдання за посиланнями та QR-кодами, ознайомились з віртуальними лабораторіями (phet.colorado)., розбирали системний блок та перерахували усі його основні та другорядні комплектуючі.
Дякуємо учням за творчість! Ми впевнені, що знання, отримані сьогодні, стануть надійним компасом в кіберпросторі для наших майбутніх героїв! ВІДЕО