Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Вітаємо з успішною педагогічною атестацією!

Професійна кар’єра кожного педагогічного працівника ґрунтується на професійному й особистісному зростанні, безперервній самоосвіті і самовдосконаленні.
28 березня у Боянському ліцеї «Лідер» відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, під час якого було розглянуто результати діяльності 11-ти педагогічних працівників у міжатестаційний період.
Головним завданням і метою було визначення рівня професіоналізму педагогів, що атестуються в цьому навчальному році та забезпечення ефективності освітнього процесу.
Відповідно до наданих результатів освітньої діяльності всі педагогічні працівники відзначились фаховою та педагогічною майстерністю, зростанням цифрової грамотності, підвищенням рівня методичної компетентності, значними здобутками у розповсюдженні кращого педагогічного досвіду, використанням сучасних інформаційних засобів.
Отже, атестація для педагогічного працівника – це важливий етап його професійного життя. Бажаємо педагогам творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!
Вітаємо з успішною педагогічною атестацією!