Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Мандрівка у шкільні роки: зустріч випускників 2021

Дорогі випускники! 🤗
Сьогодні ваші стежки – дороги злилися в одну-єдину, яка вас повернула в дитячо-юнацькі роки, в роки, коли ви сиділи за шкільною партою! Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина.
Шкільні роки – чудові. Так вони неповторні і незабутні. Перший підручник і перший урок. Перше прочитане слово і написана буква. Саме в школі ви подорожували по всьому світу на уроках географії. Раділи, коли вдавалися досліди на хімії. Доводили, що квадрат гіпотенузи дорівнює сумі квадратів катетів, задавалися питанням – «Бути чи не бути» разом із Шекспіровим Гамлетом. Все це було: захоплюючі поїздки і походи; шкільні вечори; конкурси, олімпіади. 👩🏼‍🏫🧑🏻‍🏫Тут ви навчилися дружити, вперше закохувалися, раділи, коли отримували високу оцінку і засмучувалися найменшим невдачам.
Щороку, в першу суботу лютого, школа гостинно відчиняла свої двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Зустріч випускників у цьому році буде особливою. Саме тому, сьогодні, згадуючи миті вашого шкільного життя, ми спробували не тільки зупинити час, а й повернути його назад.
Тож бажаємо вам приємної мандрівки у ваші шкільні роки!💋