Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Вручення свідоцтва про повну загальну середню освіту у НВК «Боянська гімназія»

       Щасти вам у всьому! В добру путь! (відео)

31 липня 2020 року  настала мить прощання зі школою для учнів 11 класу. Десять одинадцятикласників  отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.  Кожен випуск учнів залишає  слід в історії школи. Цьогорічні випускники будуть не тільки в нашій пам’яті, а й історії України. Ситуація, яка склалася в країні у зв’язку з загальнонаціональним карантином, внесла багато корективів  в наші життєві плани, а особливо  в плани тих, хто стоїть на порозі дорослого  життя. Таких швидкоплинних змін під час закінчення навчання в школі ще не зазнавав ніхто. Але свято вручення «Атестатів зрілості» все ж таки відбулося.

І незважаючи на те, що  вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту пройшло з певними обмеженнями, атмосфера була насичена приємними емоціями та шквалом овацій.

Ми впевнені, що вам було нелегко, дорогі випускники. Цей рік щоразу давав вам якісь нові випробування, але ви мужньо боролися та йшли до своєї мети. Завтра перед вами відкриється маса стежок, але ви маєте вибрати свою, правильну дорогу. Це — буде ваш вибір, ваше життя.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!
Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!
Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Щасти вам у всьому! В добру путь!