Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Дружба та підтримка

 

Кожен наш друг — це наш внутрішній світ. Світ, який, можливо, ще не народився, поки ми не зустріли друга. І тільки завдяки цій

зустрічі ми відкриваємо в собі новий світ. Ми – як наймолодша група «Метелики» разом з вихователькою Вайпан В.В. дошкільного підрозділу Боянського ліцею «Лідер» теж вирішили взяти участь у конкурсі «Гратися і не боятися» від UNICEF UKRAINE. ВІДЕО     РУХАНКА “Я І ТИ”

#UNICEFUKRAINE #ЯіТи #Гратися_і_не_боятися

Ранкове коло «Дружні вітання» Ранкове коло у дошкільному підрозділі є важливим елементом педагогічного процесу. Воно створює позитивну атмосферу, розвиває соціальні вміння, сприяє розвитку уяви та творчості, формує режим дня та підвищує мотивацію дітей.

Ляльковий театр дружби Саме театралізовані вистави, які малюки зазвичай бачать у межах дитячого садка стають яскравими миттями у їхньому житті, приносять їм радість, збагачують новими враженнями, які надовго запам’ятовуються, сприяють творчій активності та організації дружніх стосунків у колективі.

Колективне малювання дружби У процесі колективних занять створюються сприятливі умови для спілкування дітей один з одним і вихователем з приводу того, що вони створюють, і як це краще зробити. А по завершенні зображення діти разом радіють результатами спільної діяльності.

Гра «Стихія» «Спільна вітальня» Молодший дошкільний вік – найбільш сприятливий час для використання рухливих ігор у процесі виховання та розвитку. Рухливі ігри різної спрямованості є дуже ефективним засобом комплексного розвитку фізичних якостей.Через ігри діти пізнають світ, за допомогою гри вони розвивають свої фізичні якості, мислення , вміння спілкуватися та приймати рішення.

Рухливі ігри задовольняють потребу організму дитини в русі, сприяють збагаченню її рухового досвіду. За допомогою ігор у дошкільнят закріплюються та вдосконалюються різноманітні вміння і навички основних рухів (ходьби, бігу, стрибків, рівноваги). Розвиваються такі важливі фізичні якості, як швидкість, спритність, витривалість.

Значний вплив мають рухливі ігри на виховання морально-вольових якостей. Свої дії учасники гри підпорядковують її правилам. Правила регулюють поведінку, сприяють вихованню свідомої дисципліни, привчають відповідати за конкретні вчинки, розвивають почуття товариськості.