Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Тиждень ЕМОЦІЙ «Смайлик-фест»

 

Емоції відіграють дуже важливу роль у житті кожної дитини. Їх дуже легко побачити і прочитати, так як емоції видно з виразу обличчя, по позі і жестах, а також з поведінки малюка. Збереження ментального здоров’я у дітей дошкільного віку є надзвичайно важливим для подальшого емоційного благополуччя. ВІДЕО.     ВІДЕО

Вихователь II молодшої групи «Веселка» Вешка М.М. разом із дітками не залишилися осторонь та приєдналися до участі у конкурсі «Гратися і не боятися», провівши  Тиждень ЕМОЦІЙ «Смайлик-фест». На протязі тижня вдосконалювали навички управління емоціями, підвищення самооцінки, розвиток творчого потенціалу. Закріпили знання про почуття, настрої та емоції, працювали над зниженням агресивності, тривожності та страху.

Ранкове коло  “Віночок емоцій”

Дітки ділилися, як вони себе почувають, заряджалися позитивним настроєм, вітавшись у незначній формі, передававши свій настрій один одному. А допомагав їм у цьому «кольоровий м’ячик».

«Театр емоцій»

Напротязі дня провела з дітьми психологічну вправу “Театр емоцій”, під час якої діти розрізняли та порівнювали основні емоційні стани, як свої так і оточуючих дітей.

Художня творчість «Мої емоції»

Запропонувавши діткам намалювати улюблену емоцію, діти намалювали радість І як вони вияснили для себе, радість – ще й різнокольорова

Фантазія наших діток є безмежною!

Гра «Моє тіло каже»; Гра «Що ти зараз відчуваєш»

Під час ігор малята вчилися, як виразити свої емоції словами, жестами та мімікою, а також визначати, які емоції відчуває інша дитина. Спостерігали за зміною настрою друзів, відтворювавши його, залюбки ділилися між собою позитивними емоціями та гарним настроєм.

▫️ «Я та творчість» – найдієвіший інструмент, завдяки якому діти можуть проявити свою фантазію, самостійність та творчу ініціативу.

Розвиток творчості та фантазії у дітей є надзвичайно важливим етапом їх загального розвитку. Ці навички допомагають їм стати творчими й мати інноваційні думки, а також розвивати різні соціальні та емоційні навички. Стимулюючи цей розвиток, ми допомагаємо нашим дітям стати самовираженими, критичними мислителями та успішними у подальшому житті.

#UNICEF_UKRAINE

#ЯіТи

#Гратися_і_не_боятися