Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Будьте щасливі – Випускники 2023 року!

Вчора, 24 червня 2023 року, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях випускники Боянського ліцею «Лідер» прощалися з рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишилися позаду. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою буде випускний бал.
Яскраві, святкові, стильні, усміхнені і впевнені в собі – ще вчорашніх учнів ліцею подекуди важко було впізнати. У цей день, немов завдяки чарам, за одну ніч діти перетворились у шикарних леді та елегантних джентльменів з Голлівудської доріжки.
Омріяні свідоцтва про повну загальну середню освіту отримали 20 прекрасних випускників.
Із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директорка ліцею Світлана Гавка, перша вчителька, учителі, батьки, їхні друзі.

І школярі, у свою чергу, не забули висловити слова вдячності вчителям та батькам. Вони поділилися на сцені своїми спогадами про шкільне дитинство і своїми мріями про майбутнє. До глибини усіх розчулили пісні у їхньому виконанні, а чудовим сюрпризом для випускників став подарунок у вигляді танцювально-пісенного номеру від дітвори нашого ліцею.💜
Наприкінці свята випускники закружляли у шкільному прощальному вальсі.
Дорогі випускники! Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! Будьте наполегливі в досягненні своїх цілей!
Вітаємо вас, наші рідні!

Sâmbătă, 24 iunie 2023, la Liceul “Liderul” din Boian a avut loc festivitatea de absolvire a Promoției 2023.
O nouă generație de elevi și-a luat rămas bun de la frumoșii ani de liceu.
Dragi absolvenți, trăiți-vă frumos viața, luptați pentru țelurile voastre și nu uitați niciodată că doar cerul este limita!
În centrele universitare în care vă veţi continua studiile, să demonstrați valoarea profesorilor din liceul nostru, care v-au purtat pe drumul cunoașterii, care v-au format ca oameni și v-au modelat personalitatea!
Succes mai departe, dragi elevi!