Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Конкурс творчих робіт «Сучасна юридична, економічна та ІТ-освіта в Україні як запорука майбутнього професійного успіху».

Протягом травня оргкомітет ПВНЗ “Буковинський університет” проводив конкурс творчих робіт «Сучасна юридична, економічна та ІТ-освіта в Україні як запорука майбутнього професійного успіху». Даний конкурс проходив у двох номінаціях. Під керівництвом вчительки правознавства та громадянської освіти Миндреску М.М.,
серед 80 учнів закладів загальної середньої освіти міста Чернівці та області , учениці нашого ліцею здобули чергову перемогу , два переможних місцях в обох номінаціях . Гренік Евеліна (учениця 8-А класу) здобула І місце в І номінації «Есе» написаний на тему : Професія юриста очима школяра.
Морар Анастасія (учениця 9-Б класу) здобула І місце у ІІ номінації «Малюнок» присвячений омріяній майбутній юридичній професії .
Також адміністрації ліцею була оголошена подяка за організацію учнів у конкурсі творчих робіт «Сучасна юридична, економічна та ІТ-освіта в Україні як запорука майбутнього професійного успіху».
Адміністрація ліцею, щиро вітає з перемогою учениць та бажає нових досягнень та перемог!