Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Тиждень цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати!

У День охорони праці та у рамках Тижня цивільного захисту, щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, у Боянському ліцеї «Лідер» проводилися різні виховні заходи.
Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров’я та життя.
Вранці школярі початкових класів зібралися на подвір’ї ліцею на зустріч з представниками пожежної служби нашої територіальної громади.
На уроках у цікавій та змістовній формі вчителі основ здоров‘я, класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час прогулянки до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».
Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.
Також провели комбіновану естафету з елементами виконання нормативів «Одягання протигазу», «Обережно! Міни!» за програмою „Цивільний захист” та ввідну радіаційну небезпеку.
Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.
Тиждень цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально.
Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.