Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Сьогодні, 4 квітня, у Боянському ліцеї «Лідер» відбулися важливі заходи…

Сьогодні, 4 квітня, у Боянському ліцеї «Лідер» відбулися важливі заходи– Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, котра пов’язана з розмінуванням. Метою такої події є привернення уваги людства до проблеми мінної загрози, покращення поінформованості учнів щодо загрози вибухових пристроїв та пошук методів їхнього знищення на території держави.

З учнями 1-4 х класів було організовано перегляд відеоролику «Урок з мінної безпека» учнями 8-7 х класів долучились до заняття « Урок , який зможе зберегти собі життя ! Собі і друзям!  Серед учнів була проведена інформативна гра «Чи відгадаєш де захована мінна?»
З учнями старших класів були проведені відео-лекторії на тему «Мінна безпека»,з метою проведення інформаційно-просвітницької роботи, спрямованої на інформування учнів про загрозу та небезпеку, які несуть вибухонебезпечні предмети . Учні дізнавалися, як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватися, які знаки попереджають про них та яких правил безпечної поведінки потрібно дотримуватися у разі виявлення міни чи боєприпасів.
Вчителі основ здоров’я, разом з психологічною службою закладу, вивчали з учнями правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, організували перегляд відеоматеріалів «Обережно! Міни!», «Небезпечні знахідки», провели віртуальну екскурсію, де учні мали змогу переглянути зразки мін часів Другої світової війни.
Безпека дітей – це наша спільна турбота!