Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

У Боянському ліцеї «Лідер» традиційно 7 квітня пройшов День здоров`я

Одного разу Сократа запитали: «Що для людини найцінніше і найважливіше в житті — багатство чи слава?» Мудрець відповів: «Ані багатство, ані слава не роблять людину щасливою. Здоровий жебрак щасливіший за хворого короля».

Дійсно, щоб життя грало яскравими барвами, а всередині вирувало бажання вчитися, творити, сміятися й здійснювати мрії, потрібно бути здоровим. Здоров’я — це зелене світло для цікавого, насиченого життя. Це бадьорий крок і хороший настрій. Врешті-решт, здоров’я — це молодість. Саме за здоровою молоддю — тобою і твоїми ровесниками— майбутнє України.
З метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя у Боянському ліцеї «Лідер» традиційно 7 квітня пройшов День здоров`я. Здобувачі освіти висловили свою думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створили модель здоров’я. Сьогодні наші ліцеїсти підтвердили,  що здоров’я – це дар, його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя.
Інвестуючи в здоров’я – ми інвестуємо у своє майбутнє! Доброго здоров’я, друзі!!!