Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

З 4 по 7 квітня у Боянському ліцеї «Лідер» проходив Тиждень духовності

У рамках цього тижня було проведено ряд заходів, які дали можливість дітям духовно зрости, відкрити своє серце на зерно Божої науки, проявити добро у власних вчинках, навчитися молитися і любити ближнього.
Протягом тижня відбувся онлайн-челендж «Сторінками Святої книги», учні мали змогу висловити свої власні думки та погляди стосовно значення Біблії у житті людини. Школярі читали і обговорювали біблійні історії, починали день із молитви.
На онлайн-зустрічі в ZOOM учнівське самоврядування «КРЕДО» поспілкувалися на тему «Духовність єднає Україну». Також обговорили значення посту та наближення Великодня – свята прославляння Христа.
Класними керівниками були проведені виховні години «Будь милосердним!», «Допомагай слабким, маленьким, хворим», «Ніколи не заздри», «Людина починається з добра». Третьокласники показали свої родинні книги: дитячі та дорослі Біблії.
Учні 1-11 класів поринули в онлайн-подорож «Сторінками священної Книги», «Книга Книг».
Отже, Тиждень духовності дав змогу кожному учневі та вчителю духовно перемінитись, задуматись над духовністю, як проявом у своїх щоденних вчинках, зрозуміти важливість молитви.