Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Щорічно 2 квітня відзначається Всесвітній день поширення інформації про проблему аутизму або ж про ” ЛЮДЕЙ ДОЩУ”

Цей День був встановлений резолюцією 62/139 Генеральної Асамблеї ООН від 18 грудня 2007 року, в якій вказується на необхідність забезпечення дітям і дорослим з аутизмом “можливості жити повним і змістовним життям”.
Мета Дня – привернути увагу громадськості до необхідності допомагати людям з аутизмом і підвищувати якість їх життя.
Символами підтримки дітей з аутизмом є блакитний колір, блакитна стрічка, блакитний елемент пазлу.
Учні Боянського ліцею «Лідер» долучилися до загального флешмобу «У блакитному», де висловили свою щиру підтримку та безмежну любов дітям, які живуть з аутизмом. Блакитний колір– це наш месседж для них: «МИ ПОРУЧ!»
Діти з аутизмом – це перш за все діти.  Всі ми різні, маємо різні потреби, і живемо в одному суспільстві. А суперсилу у комінікації з дітьми й батьками мають підтримка й позитивні емоції, а не ізоляція, звинувачення чи зверхня жалість.

Інклюзія в Україні починається з кожного з нас. Тому ми почали саме СЬОГОДНІ, щоб завтра наше суспільство стало доступнішим таким дітям та відкрило для них усіх широкі можливості.
Тому запрошуємо всіх небайдужих долучитися до флешмобу і підтримати тих, хто живе з цим непростим захворюванням. ВІДЕО
Для цього досить вдягнути щось із одягу або аксесуарів блакитного або синього кольорів  та запостити селфі на своїй сторінці у соцмережах з хештегами  #ублакитному    #тизможеш