Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

У Боянському ліцеї «Лідер» медичною сестрою Миндреску А.М., було проведено просвітницько-профілактичні заходи з учнями 1-11-х класів

З настанням зимово-весняного періоду створюються сприятливі умови для поширення збудників гострих респіраторних вірусних інфекцій, що призводить до зростання рівня захворюваності на ці інфекції, а також виникає загроза епідемії грипу.
Значну роль у бородьбі з вірусними інфекціями відіграють своєчасні профілактичні заходи, які спрямовані на профілактику інфекційних хвороб. Знання, ставлення і формування навичок – ось ключові слова щодо профілактики.
У Боянському ліцеї «Лідер» медичною сестрою Миндреску А.М., було проведено просвітницько-профілактичні заходи з учнями 1-11-х класів спрямовані на профілактику інфекційних захворювань :
– Дискусія з учнями «Профілактика грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій»
– Інформування учнів «Як вберегти себе від захворювання на Ротовірус?»

– Перегляд відеоролику «Що таке віруси та як врятуватися від них?»
– Оформлення стенду «Профілактика захворювання та поради щодо лікування»
– Підготовка рекомендацій: « Як захиститися від вірусних інфекцій.» Пам’ятка щодо профілактики захворювання грипом та інших гострих респіраторних вірусних інфекцій». Пам’ятка «Профілактика інфекційних захворювань та харчових отруєнь».
Після проведених заходів учні дійшли висновку, що у нашому житті важливими знаннями є володіння елементарними правилами які можуть зберегти наше життя!