Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Проведення тижня інклюзивної освіти в НВК «Боянська гімназія»

В рамках проведення тижня інклюзивної освіти в НВК « Боянська гімназія» у дошкільному підрозділі проведені заходи які були спрямовані на створення позитивного мікроклімату в групі, формування активного міжособистісного спілкування дітей із особливими освітніми потребами з іншими дітьми;
З дітьми старшої групи проведена інформаційна хвилинка на тему «Кожна людина – унікальна і неповторна особистість». Вихователь Вешка М.М. та асистент вихователя Минделяк Ю.І. разом з дітьми оформили стенд та фотовиставку «Можливості обмежені, здібності безмежні».
Діти переглянули мультфільм «Квіточка – семицвіточка» та взяли участь у занятті «Дивіться на нас, як на рівних». Діти разом з вихователями створили чарівну квітку доброти, яка спонукатиме краще розуміти один одного, поважати думку інших, прощати, любити.


Психолог Гарасим Г.В. провела у старшій групі заняття з елементами тренінгу «Коло друзів », де діти дійшли висновку , що разом виконувати роботу і швидше, і легше за допомогою гри, оформили виставку малюнків «Ми – разом», та переглянули мультфільм «Подарунок».
Ці заходи дали зрозуміти дітям, що інколи треба поступитися своїм бажанням заради потреб інших дітей.