Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Сьогодні в нашій школі був рожевий буууммм!

Astăzi, în cadrul acțiunei „16 zile împotriva violenței”, membrii autogestiunii școlare „CREDO” au organizat acțiunea „Îmbracă cămașă roz”.Această activitate este menită să sprijine victimele Bulingului și să protesteze împotriva agresiunii școlare.
Elevii au venit la școală în haine roz sau haine cu elemente de culoarea roz.
Pentru elevii claselor 1-A și 1-B, membrii autogestiunіі școlare au petrecut o lecție „STOP BULLING”, unde au discutat ce înseamnă cuvântul “BULLING”, au organizat jocuri tematice interesante, au vizionat filme de desene animate pe această temă. La sfârșitul lecției, elevii au primit stegulețe și baloane de culoare roz cu apeluri #StopBulling, #Bulling_Nu

Сьогодні в нашій школі був рожевий буууммм!


У рамках акції «16 днів проти насильства» члени учнівське самоврядування «КРЕДО» влаштували сьогодні акцію «Вдягни рожеву сорочку»Вона покликана підтримати жертв цькування та висловити протест проти шкільного булінгу.
ЧОМУ САМЕ РОЖЕВУ СОРОЧКУ?
У Канаді у 2007 році хлопчик прийшов до школи у рожевій сорочці. За це його зацькували однокласники. Наступного дня на знак підтримки його друзі також прийшли на навчання в рожевому. Цей, на перший погляд, дрібний випадок породив цілий рух протидії шкільному булінгу.
Тому сьогодні учні прийшли до школи в рожевому одязі або одязі з елементами рожевого кольору.
Для учнів 1-А та 1-Б класів членами учнівського самоврядування був організований урок «СТОП БУЛІНГ», на якому наші першокласники дізналися, що означає слово БУЛІНГ, грали в цікаві тематичні ігри, переглядали мультфільми на цю тему. Разом із старшокласницями, першокласники створили плакат із рожевими долоньками як символ протидії булінгу в учнівському середовищі. Наприкінці уроку учні отримали прапорці та кульки з закликами #CтопБулінг, #Булінгу_Ні, #УЧНІ_БОЯНСЬКОЇ_ГІМНАЗІЇ_ПРОТИ_БУЛІНГУ #Ми_проти_булінгу.