Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Алкоголю ні! Що робить алкоголь з вашим організмом.

Conform planului de lucru al instituției noastre de învățământ, săptămâna aceasta s-au petrecut activități în ce privește preintampinarea deprinderilor dăunătoare la elevi.
Slujba social-psihologică a pregătit diverse masuri, care au avut scop altoirea la elevi a modului sănătos de viață. Elevii claselor 7-9 cu intreres au vizionat filmul, care demonstra urmarile deprinderilor dăunătoare asupra sănătății omului. S-au petrecut discutii și anchetari tematice.
Elevii au conștientizat că viața nu se repetă și trebuie prețuită.

Діти – майбутнє нації, тому їх здоров’я повинно стати чи не найголовнішим об’єктом піклування як суспільства, так і держави. Разом з тим все більшої масштабності набирає одна з головних проблем сьогодення – споживання дітьми, підлітками та молоддю спиртних напоїв. Адже алкоголь особливо активно впливає на організм, що не сформувався, поступово руйнуючи його.
Саме тому, на протязі тижня соціально – психологічною службою закладу було проведено ряд просвітницьких та профілактичних заходів. Зокрема учні 7-9 класів переглянули та обговорили за круглим столом відеоролик ” Вплив алкоголю на організм людини”. Разом з цим спільно з психологічною службою закладу були з’ясовані причини вживання алкоголю, вплив на органи людини та наслідки вживання.
Діти дійшли висновку, що здоров’я – це в першу чергу, спосіб життя людини і все що робить людина відбивається на її здоров’ї.