Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Cьогодні, 26 жовтня, на базі нашого закладу відбулася зустріч з представниками Новоселицького інклюзивно – ресурсного центру

У сучасному світі інклюзивна освіта виступає важливою освітньою технологією, яка передбачає навчання й виховання дітей з особливими освітніми потребами у звичайному навчально – виховному закладі, де підтримку потребують і діти, і педагоги, і соціально – психологічна служба для досягнення успіху.
Саме тому, сьогодні, 26 жовтня, на базі нашого закладу відбулася зустріч з представниками Новоселицького інклюзивно – ресурсного центру, під час якої обговорювалися питання: визначення траєкторії дітей з особливими освітніми потребами, ведення документації з організації інклюзивного навчання, оформлення ІПР на порталі автоматизації роботи інклюзивно – ресурсного центру “АС ІРЦ”, забезпечення корекційно – розвитковими та психолого – педагогічними послугами, ведення документації асистентами вчителів.
Адміністрація закладу висловлює щиру подяку керівнику ІРЦ Власовій Л.В. та всій команді за ефективну та плідну співпрацю, за надання методичної допомоги в організації інклюзивного навчання в закладі.