Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Suntem din nou la un sfârșit de primăvară

Останній дзвоник-це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. І саме сьогодні в НВК «Боянська гімназія» пролунав дзвоник для учнів 9-го, 10-го, 11-го класу, повідомляючи, що промайнув ще один, наповнений різноманітними подіями, навчальний рік. По-особливому пролунав він для наших випускників, адже для них він дійсно був останнім. 11-класники сьогодні зрозуміли, що дитинство вже залишилося позаду, а що буде в майбутньому знає лише доля. Але куди би вона їх не закинула, вони ніколи не забудуть тих, хто подарував їм світлу і добру казку шкільного дитинства у рідній школі.


Адміністрація закладу щиро вітає всіх з Святом Останнього Дзвоника та бажає всім школярам гарного відпочинку та яскравих літніх вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненності у власних силах та наполегливості у досягненні своєї мети.

Suntem din nou la un sfârșit de primăvară,
Sfârșit de an școlar, cu un nou drum spre viitor.
E sărbătoare azi peste întreaga țară,
Căci clopoțelul sună cu glas răsunător.
Enormul ghem al timpului a mai depănat de la noi un an școlar. Începe vacanța mare. Este momentul felicitărilor și al urărilor.
Stimaţi învăţători, părinţi absolvenţi, elevi! Fie ca fiecare rază de soare să vă aducă o vacanță plină de emoții pozitive și amintiri de neuitat, recuperarea sănătății, puterilor și dorului pentru un nou an de învățământ. Absolvenților le dorim mult succes în viață, o alegere reușită a profesiei, realizarea viselor și speranțelor.