Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

8 й 9 травня відзначаємо День пам’яті та примирення і 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна.
8 й 9 травня відзначаємо День пам’яті та примирення і 76-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі. Цьогорічна інформаційна кампанія традиційно проходить під гаслом «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Символ пам’яті про жертв війни — червоний мак.


Саме тому, учні НВК “Боянська гімназія” долучилися до Всеукраїнської акції  “Мак пам’яті”. Учні 6-А класу взяли участь у майстер-класі з виготовлення червоних маків, який провела вчителька трудового навчання Бабій Д. Г. .Проведено конкурс малюнків “Героям слава!”, через які учні початкової школи передали своє бачення солдата-героя. Для учнів 6-10 класів вчитель історії Гавка К. Г. організував перегляд фільму: “Діти перемоги”- стрічка в основу якої лягло 6 сповідей головних героїв, які будучи дітьми відчули події Другої світової війни на власній долі.
Протягом тижня у всіх класах були проведені виховні години,  присвячені перемозі над нацизмом.
Цей день, не дивлячись ні на що, назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті. Адже саме сьогодні ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав життя на Сході України, щоб ми  жили щасливо. Ми пам’ятаємо, що той хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ ять робить нас сильнішими.