Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Безпечне інформаційне середовище

Інтернет, сьогодні є не лише важливим джерелом інформації, але і способом комунікації, який нівелює перепони для спілкування. Через глобальний вплив COVID-19 діти проводять все більше часу в Інтернеті.

Нажаль не кожна дитина володіє достатнім рівнем знань щодо існуючих ризиків в цифровому середовищі та навичками безпечної поведінки в цифровому просторі.

Комунікація у віртуальному просторі має свої особливості. Так, інформаційно-комунікаційні технології є важливим інструментом у житті дітей під час здобуття освіти, соціалізації, самореалізації. Водночас, безконтрольне та безвідповідальне їх використання містить ризики для здоров’я, розвитку та благополуччя дитини.Соціально-психологічна служба закладу провела ряд заходів, серед учнів та батьків про правила безпечної поведінки в цифровому середовищі. Провелися  бесіди на такі теми: «Які я знаю правила поводження в Інтернеті?» для 1-4 класа; «Основні правила поведінки в цифровому середовищі-Інтернет» для 5-11 класах; «Особливості проведення та вплив челенджу, його небезпека» 6-11 класи.