Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Безпека дитини – спокій родини

З 23 листопада по 27 листопада 2020 року в дошкільному підрозділі НВК «Боянська гімназія» проведено “Тиждень знань з основ безпки життєдіяльності”, метою якого є пропаганда здорового, активного способу життя, вивчення і використання на практиці правил основ безпеки життєдіяльності, попередження загибелі та травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій.
Весь тиждень був насичений різними формами роботи з дітьми, педагогами, батьками.         Підготовлено інформаційний та консультативний матеріал для батьків з тем: «Безпека – запорука здоров’я», «Як уникнути стресів, травм та неадекватної поведінки дитини» тощо. Проведено консультації з педагогами «Безпека дитини – важлива соціально – педагогічна проблема сучасності», «Рекомендації щодо дій у надзвичайних ситуаціях».
Незважаючи на те, що навчальний процес був проведений дистанційно, тиждень для дошкільнят був змістовним завдяки відео – бесідам про здоров’я, вітаміни, спеціальні професії, правила поведінки на вулиці, вогонь, незнайомих людей тощо;
Тема безпеки життя дитини невичерпна, і повинна звучати постійно. І всі ті знання, уміння, навички, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться дітям в майбутньому.