Опитування

Як вам наш сайт?

Переглянути результати

Loading ... Loading ...
Архів
Категорії

Дорогі учні, шановні вчителі, батьки!

Дорогі  учні, шановні вчителі, батьки!

Від щирого серця вітаю вас з Днем останнього дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче для всієї шкільної родини, особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє.

Традиційно щороку ми збираємося на шкільному подвір’ї з усією нашою  родиною, щоб відзначити це прекрасне свято і з особливими емоціями проводжати  наших випускників у доросле життя.

Але, на жаль, враховуючи дану ситуацію, ми зараз не можемо бути разом, але з душею завжди поруч, і я рада, що ви всі здорові.

Шановні випускники!

        Мелодія останнього дзвоника відкриває нову сторінку вашого життя.

Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

Дорогі батьки, я переконана, що в ці роки ви завжди були з дітьми, разом із нами ви пройшли довгий і непростий шлях, раділи  успіхам та їхнім перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно давали поради та сприяли духовному зростанню.

Нехай же ваші діти здійснять свої задуми, зроблять правильний професійний вибір та стануть вірними патріотами нашої держави, сприяючи її процвітанню та розквіту.

Бажаю вам миру, процвітання, віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у ваших оселях та родинах!

Шановні педагоги та вихователі!

Я довіряю кожному з вас. Дякую за вашу роботу, адже ви ведете покоління учнів на цьому іноді нелегкому шляху, показуючи їм власним прикладом, що означають мужність, наполегливість, праця та радість знань. Вашим трудом сформувалося ще одне покоління. Ви заслуговуєте на повагу і захоплення тим, що робите і здійснюєте. Залишайтеся прикладом краси, правди, цінностей, без яких суспільство не може існувати.

Тож вітаю усіх зі святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!